Tut, hur man får en mudd med tyg att vika över, övervikt mudd

Jag googlade efter overaller med mudd att vika över och hittade några beskrivningar som andra gjort. Jag tyckte jag behövde lite mer info så jag tänkte visa med bilder hur jag gjorde sen. Du behöver 2 bitar till varje mudd. Till min overall i stl 80 har jag följande mått: 1 st 8 cm bred och 16 cm hög 1 st 8 cm bred och 26 cm hög Vik dubbelt Lägg den lilla muddbiten över den andra Vik över den långa muddbiten Ta sedan den understa biten tyg och vik över så att själva biten som ska bli övervik, inte syns Från sidan ser det ut såhär Sy sedan två sömmar, glöm inte nåla, det blir lite tjockt. Vänd sedan över tyget så att sömmarna hamnar på insidan Såhär ser den ut sen 🙂 Lycka till 🙂
Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.